top of page
Kristen Media Norge (hvit).png

Dette er Linn Myhr

Jeg er Linn.

Jeg er først og fremst et barn av Gud, også er jeg gift med min gode Kjell Martin Myhr og vi har to voksne nydelige barn, en datter på 22 år og en sønn på 20 år som også har gitt oss en flott svigerdatter. Jeg har vokst opp i Bergen i en kristen familie hvor jeg, helt fra barneår, ble kjent med Jesus og lærte hvor viktig tjeneste i menigheten er. Jeg er dypt takknemlig til mine gode foreldre for det.

 

Min mann og jeg plantet menighet i 2006 hvor min mann var pastor, det var utrolig givende for oss. Jeg er utdannet lærer og har undervist ved Danielsen Videregående skole i Bergen i sosiologi, engelsk, religion og kristendom. Jeg har også jobbet som beredskapshjem for Bufetat, hvor vi tok imot barn i krise hjemme hos oss. Vi flyttet til en gård i Arna hvor mannen min var bonde i 6 år og jeg arbeidet som kunstner, helt til Bjarte Ystebø kontaktet meg. Han spurte om jeg ville bli programleder i et TV-program sammen med han. I 2 ½ år arbeidet jeg med produseringen av Live fra Bergen-sendingene sammen med han.

 

Jeg er opptatt bønn, enhet blant Guds folk, og det å bruke kunst og poesi til å formidle Jesus. Når jeg har en fri-dag er det typisk at jeg trener, baker brød, koser meg med å male på maleriene mine og spiser lakriskuler.

Jeg fryder meg over oppstarten av Live med venner, dette skal bli en spennende reise!

Takk for at du står med!

Linn

68185094197__2A0F18CA-891E-45C7-82B0-3D86808DAD72.jpeg
2018-01-21 Familien Myhr-2.jpg
bottom of page