top of page
Kristen Media Norge (hvit).png

Dette er Bjarte Ystebø

Jeg er født en kald januardag i 1979, og har vokst opp i en kristen familie, med foreldrene Ella (76) Asbjørn (77), storebror Asle (46) og lillesøster Rakel (38). Jeg har gjort to veldig gode beslutninger i mitt liv; Jeg tok imot Jesus og jeg giftet meg med Linda. 

Jeg møtte Linda på Danielsen videregående skole i Bergen, og vi giftet oss i år 2000. Sammen har vi barna Joel (20), Miriam (17) og Elisabeth (15). 

 

Bortsett fra deltidsjobber og førstegangstjeneste har jeg jobbet i Norge IDAG hele mitt voksne liv, fra 1999 til sommeren 2022. Nå er jeg leder for nystartede Kristen Media Norge, og programleder for Live med venner. I tillegg er jeg styreleder for Bønn for Alle og Internasjonale Kristne Ambassade. Siden 2011 har jeg også ledet Oslo Symposium. 

 

 

 

 

 

Foruten familie og menighet er min store interesse fotball og trening. Jeg fikk en tidlig førtiårskrise for seks år siden, som gjorde at jeg begynte å løpe. Hvert år deltar jeg i ett eller flere halvmaraton-løp, på forskjellige steder i verden. Jeg har deltatt i løp i Israel, Tyskland og Sveits blant annet. 

Mine foreldre tok meg med i Pinsemenigheten Tabernaklet Bergen fra jeg var liten, og det er mitt åndelige hjem. Der har jeg hatt de fleste oppgaver opp gjennom årene. Søndagsskolelærer, lydtekniker, lovsangsleder, pianist, møteleder og taler. Fra tid til annen er jeg fortsatt på plattformen i min hjemmemenighet. 

Nå brenner det i hjertet for vårt nye prosjekt, Live med venner, og andre nye ideer vi har på gang.

NDF00136.JPG
NDF00196.JPEG
Dkm Sveits.JPG
bottom of page