top of page
Søk

Oslo Symposium 2023

18-19. august blir det nytt Oslo Symposium. Det blir det syvende i rekken, og denne gangen er det mer spennende enn noen gang.Forsamling på Oslo Symposium 2019. Foto: Marion Haslien


I 2008 stiftet vi organisasjonen Kristenfolket, en kristen grasrotorganisasjon som skulle arbeide for å fremme kristenfolkets interesser i offentligheten. Noe av de første vi gjorde var å utgi Kristenfolkets velgerguide året etter, før stortingsvalget. Det ble stor oppmerksomhet, debatt i NRK med Trond Giske og brått var organisasjonen etablert i offentligheten.


Og to år senere, i februar 2011, dro vi i gang Oslo Symposium. Kristenfolket var arrangør, avisen Norge IDAG og Internasjonale Kristne Ambassade var sponsorer og samarbeidspartnere.


Siden den spede begynnelse med ca. 200 deltakere i 2011, vokste Oslo Symposium hver gang vi arrangerte det, frem til 2019 da det var hele 700 akkrediterte i Oslo Kongressenter.


I 2021 flyttet vi arrangementet til like før valget. Det var på grunn av koronapandemien. Vi klarte å gjennomføre det også denne gangen, selv med restriksjoner.


På grunn av fjorårets velkjente begivenheter, blir ikke Norge IDAG samarbeidspartner. Foreningen Kristenfolket har skiftet navn til Kristen Media Norge, og er fortsatt vertskap for konferansen. Enn så lenge er det bare Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem som er sammen med oss i dette. Dessuten har Kanal 10 lovet å sende arrangementet. Det er vi takknemlige for.


Vi gleder oss til å sette dagsorden igjen, og til å samles for en skikkelig folkefest, der vi retter fokus på våre kristne verdier og hjertesaker.


Denne gangen er det ekstra spennende å være arrangør, etter at virksomheten vår nå er utvidet til å være TV-arbeid, og det har skjedd så mange endringer. Vi er spent på påmeldingen, mediedekningen og økonomien.


Derfor måtte vi også gå noen runder for å finne ut om vi skulle tørre å satse videre på Oslo Symposium. Det gjør vi.


Datoene er satt. En del talere er allerede invitert. Vi kommer til å gjøre endringer i formatet, som gjør at symposiet blir enda mer attraktivt for deltakere, publikum og TV-seere. I løpet av et par uker har vi klart arenaen vi skal være på. Og etter hvert vil vi åpne for påmelding.


Landet vårt trenger at kristenfolket løfter røsten. Det er ingen andre som kan fylle vår plass. Derfor trenger vi Oslo Symposium. Derfor satser vi. Og så må vi, som i alle ting, sette vår lit til Gud, så han hjelper oss til å lykkes.


Hjertelig velkommen til Oslo Symposium, 18. og 19. august i hovedstaden.


Vi sees der!

806 visninger

コメント


bottom of page