top of page
Søk

Velkommen til Oslo Symposium

Det er med stor begeistring vi ønsker deg velkommen til årets Oslo Symposium. Det blir en fest for kristenfolket i Norge.


Oslo Symposium 2019. Foto: Marion Haslien


Oslo Symposium har siden begynnelsen i 2011 blitt den viktigste verdisamlingen i Norge, og et møtepunkt for hele den kristne bevegelsen.


De fremste politikerne på ikke-sosialistisk side kommer alltid. KrF-leder Olaug Bollestad, FrP-leder Sylvi Listhaug og Høyre-nestleder Henrik Asheim taler i år. Det samme gjør Truls-Olufsen Mehus og Kjell Skartveit.


Blant samfunnsdebattanter kommer et knippe sterke talere. Rianne Vogels, som nylig vant i retten etter å ha blitt oppsagt som følge av en twitter-melding, er en av dem. Hennes advokat, Birthe Eriksen, kommer også.


Feminist Christina Ellingsen ble kjent langt utenfor Norges grenser, da hun ble anmeldt for hatytringer, etter å ha sagt at menn ikke kan være mødre. Hun kommer til Oslo Symposium.


Jarle Mong har markert seg med konservative bidrag til offentligheten gjennom Bergens Tidende, innlegg som har fått stor spredning. Kjente kristne profiler som Linn Myhr, Øivind Benestad, Ola Honningdal Grytten, Trond Eriksen, Per Sævik, Elin Fagerbakke, Joel Ystebø, Daniel Sæbjørnsen, Vebjørn Selbekk, Alexis Lundh og Cecilie Røinås er også blant de rundt 40 talerne på årets symposium.


Leder for Frimodig Kirke, Sverre Lied, styreleder i Til Helhet, Ole Gramstad Jensen, Verdinytt-redaktør Tor-Bjørn Nordgaard, Generalsekretær i Åpne Dører, Morten Askeland og KrF-nestleder Dag Inge Ulstein kommer også.


Også noen markante pastorer, med et klart budskap i samfunnsdebatten kommer også. Steinar Lofnes, Geir Stomnås, David Aanje og Birger Wroldsen er alle på talerstolen på Oslo Symposium i år.


Fra utlandet kommer svensken Hans Mannegren. Han jobber for Billy Graham Evangelistic Association og var organisatoren bak Norgeskampanjen til Franklin Graham i 2016.


I tillegg kommer den ukrainske ambassadøren til Norge, Lilija Hontsjarevytsj.

I år lanserer vi et nytt element inn i programmet; intervju. De to som skal intervjues er stortingsrepresentant Hadia Tajik (AP), og den kjente TV-humoristen Harald Eia.


Israelsesjonen presenteres av Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem. General Amir Avivi kommer. Det samme gjør leder for Palestinian Media Watch, Itamar Marcus. Yoseph Haddad er israelsk araber og en kraftfull talsmann for sitt hjemland, Israel. Advokat Dag Steinfeld kommer og forteller fra hans jødiske families sterke historie. Sesjonen åpnes av IKAJs egen Dag Øyvind Juliussen.


Årets Oslo Symposium har kanskje den sterkeste talerlisten noensinne. Vi kommer sammen i et av landets fremste konferasesenter, Radisson Blu Scandinavia i Oslo. Det blir en samling du ikke vil gå glipp av, og kristenfolkets tydeligste bidrag til høstens valgkamp.


Vi ses på Oslo Symposium.

93 visninger

Comments


bottom of page